Aquestes són les 25 pel·lícules del cinema d’estiu de l’Eliana

cinema d'estiu

Torna amb el format anterior a la pandèmia

Aquest matí s’ha presentat la programació de la nova edició del Cinema d’Estiu que torna aquest mes de juny amb una cartellera plena d’actualitat. Així, des del pròxim 24 de juny i fins al 31 d’agost, les nits d’estiu estaran amenitzades amb les últimes propostes del cinema nacional i internacional. La projecció de les pel·lícules, que només es veurà interrompuda del 8 al 17 de juliol degut a les Festes Majors, serà a partir de les 22.30 hores a la terrassa del Cinema d’Estiu.

La programació tornarà al seu format habitual després de la pandèmia, amb una proposta de cinema familiar els caps de setmana, d’autor els dilluns i dimarts i comèdia els dimecres i dijous. En total seran 25 els films que es projectaran enguany repartits en 59 sessions. Apostes que van des del cinema d’autor passant pel blockbuster , comèdia i el cinema per a tota la família. A més, també tornarà el tradicional descans i el servei de bar estarà operatiu durant les pauses. Així mateix, estarà permés per primera vegada després de la pandèmia, sopar en el recinte.

cinema d'estiu

Així, entre les pel·lícules que s’oferiran aquesta temporada destaquen Dr. Strange en el multiverso de la locura, Padre no hay más que uno 3 o Lightyear al cinema familiar, Elvis, Alcarràs o Código emperador en el d’autor i Competencia Oficial, Canallas o La Ciudad Perdida en comèdia.

Les entrades es podran adquirir de manera anticipada a través de www.elientrada.es o en les taquilles del Cinema d’Estiu a partir de les 21.30 hores. Els preus continuaran sent els habituals: 3,50 euros l’entrada general i 2,50 euros la reduïda.

L’alcalde Salva Torrent s’ha mostrat molt satisfet de poder tornar a la normalitat prèvia a la pandèmia amb la possibilitat de poder reprendre el tradicional sopar en el recinte i ha animat a tota la ciutadania a gaudir del millor cinema a la fresca durant les nits d’estiu.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà