El Síndic de Greuges demana explicacions a FGV per l’atenció a un discapacitat a l’Eliana

metro

La plataforma de l’autobús tenia desbaratada la plataforma elevadora

El Sindic de Greuges ha obert una investigació a Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) per l’atenció donada a un usuari discapacitat el passat 1 d’agost en l’estació de l’Eliana i ha demanat a aquesta empresa pública que remeta un informe detallat sobre el succeït.

Aquest usuari, a través de Cocemfe Castelló, va denunciar que es va veure abandonat en l’estació perquè el tram l’Eliana-Lliria estava en obres i a l’autobús que donava servei als usuaris li va fallar la plataforma elevadora.

El Síndic, que es fa ressò del denunciat per Cocemfe, exposa que “l’empresa pública no va considerar justificada l’alternativa del taxi i com a resultat, l’afectat va veure greument afectats els seus drets com a client del servei, quedant abandonat de nit en l’aparcament de la citada estació”.

Fonts d’FGV consultades per EFE han reconegut que aquest usuari no va poder utilitzar l’autobús que l’empresa havia disposat perquè tenia desbaratada la plataforma elevadora, i que va ser la dona de l’afectat qui li va recollir en l’estació “abans que es disposara alguna alternativa”.

Les mateixes fonts han explicat que l’endemà aquest mateix usuari va tindre el mateix problema en estar la línia ferroviària encara tallada i no haver solucionat la signatura d’autobusos el problema amb l’elevador i immediatament se li va facilitar un taxi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà