En servei el carril bici de l’Avinguda Germanies de l’Eliana

La nova infraestructura ciclista enllaça el Poliesportiu i l’Hort de Les Taules

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en servei, recentment, un nou carril bici que connecta dues de les zones esportives de referència de la localitat: el Poliesportiu i l’Hort de Les Taules, i al seu torn amb un altre centre atractor com és el Polígon Industrial. Aquesta unió, que discorre per l’Avinguda Germanies, facilitarà el desplaçament urbà de la ciutadania amb els seus més de 2 quilòmetres d’extensió i en el qual s’han invertit prop de 66.000 euros.

A més, en la zona des del carrer Granja fins al pou de LesTaules s’ha augmentat l’ample de les voreres, generant un espai addicional per al vianant i col·locat 70 nous arbres cada 6 metres, dotats de reg automàtic per a reduir l’impacte mediambiental. Les actuacions, que també han contribuït a la pacificació del trànsit en la zona, han finalitzat amb la pintura i la col·locació d’uns separadors que delimiten l’aparcament de la calçada.

L’alcalde, Salva Torrent, ha anunciat que la intenció del Consistori és ampliar pròximament amb un nou ramal pel carrer Sant Gema i continuar fins a Montesol. “La idea és crear una xarxa de carrils bici per tot el municipi per a promoure la mobilitat no motoritzada afavorint un estil de vida més saludable i respectuós amb el medi ambient, contribuint així a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)”, ha afirmat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà