L’Eliana obri el termini per a proposar candidats als Premis Ciutadania

Guardonats Premis Ciutadania 2021

L’Ajuntament ha convocat els Premis Ciutadania Vila de l’Eliana que se celebraran de nou el pròxim 6 de desembre, amb motiu del Dia de la Constitució. Per a això ha obert la fase de proposició de candidats per part dels veïns i veïnes de la localitat, que estarà disponible fins al dijous 20 d’octubre a través de la web www.lelianaparticipa.es.

Aquests guardons anuals reconeixen a aquelles persones i col·lectius, públics o privats, que hagen destacat de manera rellevant per a contribuir al desenvolupament del concepte de ciutadania en diverses àrees o sectors. D’aquesta manera el jurat triarà entre les propostes de les set categories: Premi Esport, Cultura, Educació, Activitat empresarial o econòmica, el recent premi a la Sostenibilitat Ambiental, Trajectòria i rellevància i el premi Jove al millor expedient acadèmic, única consideració que no se sotmet a votació publica. El guardó especial In memoriam es podrà concedir, a més, amb caràcter pòstum.

L’objectiu del Consistori és premiar l’excel·lència ciutadana, reconeixent els seus mèrits personals i promovent la consciència d’unes realitats que no admeten indiferència, i uns valors que confereixen sentit a la democràcia com a projecte perfectible de vida lliure en comú i que fa possible construir, entre tots i totes, una l’Eliana millor.

L’edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que més d’un centenar de elianers i elianeres han sigut distingits amb aquests guardons en els seus quinze anys d’història i que es pot consultar la relació de tots ells en la web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà