Aliseda ven a la francesa Iroko ZEN el parc comercial El Osito per 26,5 milions

El Osito

L’espai de l’Eliana compta amb amb una superfície de més de 20.300 m² i està llogat al 100% a diferents operadors

Aliseda Immobiliària ha tancat la venda del parc comercial El Osito situat a L’Eliana, a València, a la societat francesa Iroko ZEN per un import de 26,5 milions d’euros.

El parc comercial El Osito compta amb una superfície de més de 20.300 m² i està llogat al 100% a operadors entre els quals destaca Leroy Merlin, Maisons du Monde, CASA, Jysk, Kiwoko o Economy Cash, entre altres.

Aliseda Immobiliària va incorporar aquest parc comercial a la seua cartera en gestió al maig de 2021, llavors llogat al 80%, segons ha assenyalat la companyia.

La venda d’aquest actiu -inaugurat en 2008- s’emmarca en l’estratègia de desinversió d’actius terciaris posada en marxa per la companyia.

A més, Aliseda ha subratllat que s’estan desenvolupant actius de similars en parcel·les confrontants, propietat de Aliseda Immobiliària, al que cal sumar el desenvolupament de promocions residencials en la zona.

Aliseda Immobiliària, especialitzada en la gestió d’actius i préstecs immobiliaris, és propietat de Blackstone (51% del capital) i Banc Santander (49%). De manera conjunta amb Anticipa Real Estate gestiona prop de 100.000 actius i crèdits immobiliaris per valor de 18.000 milions d’euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà