Obert el termini per a participar en ‘l’Eliana et Beca’

Les persones joves interessades en optar a una de les 39 beques poden inscriure’s fins dilluns que ve 29 de maig

L’Ajuntament de l’Eliana ha publicat la convocatòria del programa ‘l’Eliana et Beca’, pel qual un total de 39 estudiants de cicles formatius i universitaris d’entre 18 i 30 anys podran, per quart any consecutiu, realitzar durant l’estiu i la tardor pràctiques al consistori i completar la seua formació, contribuint així a l’ocupació del temps lliure amb una ajuda econòmica que també puguen utilitzar durant el període acadèmic.

La concessió d’aquestes ajudes, que comptaran amb una inversió de 22.591 euros, es desenvoluparà mitjançant el procediment de concurrència competitiva i es durà a terme en dos períodes específics durant l’any 2023: als mesos de juliol i agost i als mesos d’octubre, novembre i desembre. Les persones interessades a participar poden sol·licitar la beca per a tots dos períodes.

En concret, ‘l’Eliana et Beca Estiu’ concedirà fins a un màxim de 24 pràctiques formatives a estudiants de grau en ciències polítiques i de l’administració, sociologia, cicle formatiu en gestió administrativa o grau superior d’administració i finances per a l’àrea d’alcaldia, grau en ciències de l’activitat física i de l’esport, magisteri d’educació primària, administració i direcció d’empreses o dret per a l’àrea d’esports, grau en geografia i ciències ambientals 0 màster en medi ambient per a l’àrea de sostenibilitat i voluntariat, grau en comunicació, publicitat o magisteri per a cultura i grau en educació social o en psicologia per al departament de persones majors.

Per part seua, l’àrea d’educació acollirà a estudiants del grau de magisteri de primària o en educació social, el gabinet de comunicació farà el propi amb estudiants de periodisme, publicitat o comunicació audiovisual, a la biblioteca, un estudiant de biblioteconomia i documentació, de belles arts, magisteri, filologia, física, química o biologia, en l’àrea d’activitats, grau en enginyeria industrial, geomàtica, enginyeria civil, arquitectura o arquitectura tècnica. Mentrestant, en les àrees de TIC i modernització administrativa i joventut podran realitzar les seues pràctiques formatives estudiants de qualsevol títol universitari o de cicles formatius.

Per part seua, ‘l’Eliana et Beca Tardor’ concedirà altres 15 beques, podent optar a les àrees de joventut, comunicació, persones majors i educació en les mateixes condicions que les d’estiu. Finalment, l’àrea d’esports buscarà en aquesta segona fase solament estudiants de grau en ciències de l’activitat física i de l’esport o de magisteri d’educació primària.

Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals finançades íntegrament pel pressupost municipal. Els i les estudiants comptaran durant tot el procés amb tutors que faran el seguiment, coordinació i ordenaran l’activitat de formació, així com el temps de dedicació, que no superarà les 80 hores mensuals.

Podrà adquirir la condició de persona beneficiària les persones joves empadronades al municipi que no estiguen gaudint d’una altra ajuda finançada amb fons públics per a la mateixa finalitat.

Les persones interessades a participar poden consultar les bases i emplenar la sol·licitud a la seua disposició en la pàgina web de l’Ajuntament i presentar-la, fins al pròxim 29 de maig, presencialment al Centre d’Informació Juvenil (CIJ) o telemàticament a través de la Seu Electrònica. Per a qualsevol dubte o aclariment l’horari d’atenció presencial serà de 8 a 14 hores, a través del telèfon 96 275 80 30 (ext. 121 o 163) o a través del correu electrònic elijove@leliana.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà