Salva Torrent presenta la seua candidatura davant 600 persones

L’alcalde i candidat del PSPV, recorda que “som l’única opció que garantirà el futur i benestar de l’Eliana ”

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, va exercir de mestre de cerimònies i va explicar perquè sempre vol vindre a l’Eliana “és un referent per al municipalisme valencià, des de tots els Ajuntaments mirem el que feu ací, simbolitzeu el progrés social i la bona gestió”.


Abans, la secretària general dels socialistes de l’Eliana, Marta Andrés, va donar la benvinguda als assistents i va agrair el suport i compromís a la candidatura de Salva Torrent “comprometre’s amb aquesta candidatura i fer costat a Salva Torrent és sumar-se al futur, és unir-se a un equip que tothom sap que complirà amb honradesa, confiança i credibilitat”.


Després d’aquestes intervencions, es van anar presentant a cadascuna de les persones que integren la llista socialista. Tancant la candidatura l’alcalde Jose María Ángel (1997-2015) i la senadora Mercedes Berenguer. A l’escenari van continuar pujant tots els membres de la candidatura, entre elles, la reconeguda actriu Lola Moltó o l’esportista valenciana més llorejada de la història, Concha Montaner. Es tracta d’una llista que combina experiència en la gestió de l’Administració i joventut implicada en el desenvolupament del poble en diferents àmbits cultural, festiu, social i esportiu.


Finalment, l’Alcalde, en un emotiu discurs va relatar la gran faena realitzada durant la legislatura, malgrat la COVID-19. I, sobretot, va il·lusionar amb el futur en garantir, com a mínim, les 100 propostes que conformen el programa electoral. Finalment, va fer una crida al fet que el pròxim 28 de maig, tots els elianeros i elianeras acudisquen a les urnes a depositar el vot de la candidatura socialista. Es va dirigir als antics votants de ciutadans i el grup cívic, recordant que aquests partits no s’han integrat en el PP, només dues persones pels seus interessos personals “aquests partits volien millores en les zones residencials i el govern municipal que presidisc ha invertit més de 20 milions d’euros a les urbanitzacions, nosaltres hem complit”.


També es va dirigir als votants conservadors que tenen coneixement i són assenyats, “la majoria, que no es creen el discurs fàcil i carregat de falsedats impossibles de complir. Que valoren la bona gestió i un projecte estable i consolidat”. Finalment, als veïns i veïnes que se senten atrets pels partits de més a l’esquerra del PSOE, “que pensen que en les ultimes eleccions dues d’aquests partits ja no van obtindre representació a l’Ajuntament i en aquestes eleccions no es pot malgastar ni un vot, tenint enfronte a Vox”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà