L’Eliana convoca les ajudes a l’escolarització de 0 a 2 anys

El termini per a presentar les sol·licituds s’obrirà dilluns que ve 4

L’Ajuntament de l’Eliana ha tornat a convocar les subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a l’escolarització de menors de 0 a 2 anys, amb l’objectiu de fomentar i donar suport a l’accés a l’escolarització no obligatòria dels i les més menudes de la localitat, facilitant així l’accés a l’Educació Infantil i contribuint a remoure els obstacles que ho impedeixen o dificulten, donat el caràcter privat dels centres que la imparteixen. D’aquesta manera el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a subvencionar, amb fins a 80 euros, les despeses mensuals per xiquet o xiqueta derivats de l’escolarització en Escoles infantils de l’Eliana d’Educació reglada.

El termini per a presentar les sol·licituds s’obrirà el dilluns 4 de setembre i finalitzarà el 29 del mateix mes i es podrà realitzar a través del tràmit habilitat a aquest efecte en la Seu Electrònica, on també es poden consultar les bases, o de manera presencial a l’Ajuntament. Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l’extensió 501, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

L’edil d’Educació, Eva Santafé, ha recordat que la Conselleria d’Educació finançarà, des d’aquest curs, el rang de 2 a 3 anys, que fins ara cobria l’Ajuntament amb aquesta línia d’ajudes. En tot cas, ha destacat ‘el que busquem és reduir al màxim la bretxa econòmica i social i rebaixar la pressió econòmica de les famílies elinaeres, en línia amb l’objectiu 6 de l’Agenda Urbana Local de fomentar la cohesió social i buscar l’equitat’, ha explicat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà