L’Eliana celebra el Dia de la Policia Local

L’acte ha reconegut la labor dels agents i dels veïns que han col·laborat amb el cos

L’Ajuntament de l’Eliana ha celebrat hui el Dia de la Policia Local amb un acte institucional en el qual ha reconegut la tasca de les forces de seguretat i ha agraït als agents del cos el seu esforç professional i implicació personal, que vetlen permanentment per la seguretat de la ciutadania elianera, així com per la promoció i protecció dels seus drets i llibertats. La cita ha comptat amb la presència de l’Intendent Cap de la Policia Local, José Alberto Policarpo, així com d’altres representants de forces i cossos de seguretat de la Comunitat Valenciana i autoritats locals encapçalades per l’alcalde, Salva Torrent.

L’acte ha arrancat amb les felicitacions als agents que han realitzat accions destacades. D’aquesta manera, Erik Lario i Salvador Marco han rebut una distinció per la seua actuació durant un motí amb violència en un centre de menors; José Antonio Coll i Francisco Alonso, per una detenció relacionada amb el tràfic de drogues; els agents Francisco Ferrer, Antonio Muñoz, Ignacio Díaz, Vicente Granell i Francisco J. Desco pels seus serveis davant les pluges torrencials del novembre passat; per la intervenció en un incendi, Javier Soto, Miguel Navarro i Salvador Marco; per la col·laboració en la detenció d’un lladre a Sant Antoni de Benaixeve, Yolanda Martínez i Antonio Sáez; per l’actuació en un incendi en habitatge Francisco Mares, Miguel Navarro, Miguel A. Ferrando, Salvador Marco i Francisco Alonso; per la detenció d’un delinqüent contra la salut pública, que pretenia vendre drogues a menors al parc de la Pineda, Javier Soto, Miguel Navarro i Francesc Yago; per la intervenció per a controlar un malalt violent per brot psicòtic, Ángel Márquez, Nuria Higón, Yolanda Martínez i Antonio Sáez; per dues actuacions diferents relacionades amb l’ajuda a un ferit d’accident de trànsit, Amado Moya d’una banda, i Salvador Marco i Vicente Benlloch, d’una altra; l’agent Alejandro Periáñez pel seguiment de casos de Violència de Gènere, més enllà de les seues obligacions; Miguel A. Ferrando, per evitar una temptativa de suïcidi; i Francisco Alonso per la detenció de l’autor d’un delicte de furt fora de servei.

Per part seua, la medalla a la trajectòria professional meritòria durant 20 anys de servei ha recaigut enguany en l’agent Francisco Ferrer. La Policia Local també ha volgut distingir dos ciutadans que han col·laborat, d’alguna manera, en el desenvolupament de les funcions policials: José Trenzano pels seus serveis altruistes en favor de la salut de la Policia Local durant la crisi sanitària de la COVID19; i Yolanda Blázquez per la seua col·laboració en la traducció a llengua romanesa de les diligències de lectura de drets, que ha millorat així els mitjans tècnics legals de la Policia.

L’alcalde, Salva Torrent, ha felicitat tots els agents locals en el seu moment i ha anunciat l’ampliació de la plantilla amb 5 noves places i la inclusió de les seues reivindicacions sindicals en la gestió de personal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà