Cinc joves s’incorporen a ‘l’Eliana et Beca’ de tardor

l'elianaBecaTador2023

Realitzaran durant octubre i desembre les pràctiques formatives

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, i l’edil de Polítiques de Joventut, Juan Espinosa, han rebut aquest matí a la sala de plens als cinc beneficiàris de ‘l’Eliana et Beca’ en la seua edició de tardor.

Els estudiants de cicles formatius i universitaris d’entre 18 i 30 anys realitzaran durant els mesos d’octubre i desembre les seues pràctiques formatives en diferents àrees del consistori: majors, joventut, esports i educació.

Aquest programa, dotat amb 500 euros bruts mensuals, ve desenvolupant-se en aquests quatre últims anys en què ha atorgat prop de 90 beques i que inclou pràctiques durant l’estiu i la tardor amb l’objectiu de contribuir a l’ocupació del temps lliure dels i les joves elianeres amb una ajuda econòmica que també puguen utilitzar durant el període acadèmic.

Els estudiants comptaran durant tot el procés amb tutors que realitzaran el seguiment, coordinació i ordenaran l’activitat de formació, així com el temps de dedicació, que no superarà les 80 hores mensuals.

Torrent ha donat la benvinguda als i les participants, al mateix temps que els ha animat a gaudir l’experiència i a conéixer de prop l’administració pública local, ‘la més propera a la ciutadania’ durant aquests mesos. ‘Aquestes beques són un clar exemple del compromís de l’Ajuntament amb l’educació, la formació i el suport als i les joves talents de la població, contribuint així al progrés de la societat en el seu conjunt’, ha declarat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà