L’Ajuntament de l’Eliana contracta 9 desempleats del programa EMPUJU i EXPLUS

recepcio EMPUJU 2023

El consistori finança més de la meitat de les contractacions

L’Ajuntament de l’Eliana ha incorporat un total de 9 persones contractades en el marc dels programes EMPUJU i EXPLUS, en els quals ha invertit 166.673 euros de la subvenció de LABORA i altres 145.371 euros de fons propis.

Aquesta inversió, que realitza el Consistori en els últims anys amb el propòsit de beneficiar el màxim nombre possible d’elianers desocupades, ha facilitat enguany la incorporació de 5 de les 9 contractacions.

L’alcalde Salva Torrent, acompanyat de l’edil de Polítiques d’Ocupació i Desenvolupament Local, Marta Andrés, ha rebut el nou personal al Saló de Plens, que han començat a treballar aquesta mateixa setmana en diferents departaments municipals amb un contracte laboral temporal de 12 mesos a jornada completa.

Es tracta de dues persones d’administració general, un tècnic informàtic, una educadora social i un peó d’obres públiques del programa EMPUJU dirigit a menors de 30 anys. El seu objectiu: millorar l’accés a l’ocupació i a mesures d’activació de les persones joves, especialment a través de l’aplicació de la Garantia Juvenil.

Per part seua, dins del programa EXPLUS per a majors de 30, ha incorporat tres mantenidors de les instal·lacions esportives del Poliesportiu i de l’Hort de les Taules i una empleada administrativa de serveis municipals. En aquest cas, la finalitat del programa és millorar l’accés a l’ocupació i a mesures d’activació de tots els demandants d’ocupació i, en particular, de les persones desocupades de llarga duració, els grups desfavorits en el mercat laboral i de les persones inactives.

El primer edil ha donat la benvinguda a totes elles i ha recordat l’esforç econòmic que realitza el Consistori en matèria d’ocupació local ‘per a ampliar aquests programes i arribar així al màxim de persones possibles, amb l’objectiu de contribuir a pal·liar i millorar les xifres de desocupació a l’Eliana’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà