500 escolars de l’Eliana participen en la MICE

MICE Eliana

Han gaudit del llargmetratge ‘What the Finn?! Summer of Surprise’ 

L’Eliana ha sigut una de les seus de la MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), que s’està celebrant des del 16 fins al 26 d’octubre, amb projeccions cinematogràfiques, activitats culturals i altres actes festius en diferents punts del territori valencià.

La localitat ha acollit hui el seu dia gran amb l’alumnat elianer de cinqué i sisé de Primària dels diferents centres educatius com a protagonista. Prop de 500 alumnes que han omplit l’Auditori Municipal on han gaudit del llargmetratge ‘What the Finn?! Summer of Surprise’ del guardonat Stefan Westerwelle, sobre com trobar el coratge i la confiança en un mateix. Una pel·lícula alemanya, guanyadora enguany del premi a la millor comèdia familiar, amb el director de la qual han compartit un distés col·loqui.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, l’edil d’Educació, Eva Santafé i l’organitzador del festival, el cinèfil mestre de primària Josep Arbiol.

Dues setmanes per a gaudir de l’11a edició d’un festival de cinema que aposta pel cinema no industrial i per l’audiovisual educatiu fet des dels col·legis i instituts amb projeccions, tallers, xarrades, i altres activitats en els centres elianers, on també es projectaran al llarg del curs les cintes guanyadores d’aquesta nova edició.

El primer edil ha valorat el treball fet a les escoles de l’Eliana, que fomenten la creativitat de l’alumnat en l’àmbit audiovisual i ha celebrat que la localitat torne a ser seu d’aquest esdeveniment cultural de referència que “ajuda a convertir-los en adults més crítics i cultes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà