L’Eliana crea una Xarxa d’Espais Segurs contra les violències masclistes

25N eliana

En formaran part comerços, associacions i entitats locals on les víctimes puguen acudir

L’Ajuntament de l’Eliana ha llançat, amb motiu del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de les Violències contra les Dones, una campanya dirigida a comerços, associacions i entitats locals per a formar part d’una Xarxa d’Espais Segurs i convertir-se així en llocs d’acolliment i informació a dones que patisquen qualsevol tipus de violència masclista.

Les regidories de Polítiques d’Igualtat i Promoció Econòmica, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de l’Eliana i l’àrea de Participació Ciutadana, han llançat aquesta iniciativa amb l’objectiu de detectar possibles casos i derivar-los adequadament als recursos especialitzats; donar a conéixer els mitjans municipals en la matèria com, per exemple, l’Equip Interdisciplinari; i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta xacra i la importància d’involucrar-se socialment en la seua detecció i prevenció.

Les entitats adherides es podran reconéixer gràcies a un distintiu acreditatiu, i es comprometran a realitzar una formació específica a càrrec de l’Ajuntament i a assistir a la reunió anual de seguiment. Per part seua, el Consistori els facilitarà la guia de recursos municipals per a dones víctimes de violència de gènere i marca-pàgines informatius, així com qualsevol material divulgatiu d’interés. Per a pertànyer a la xarxa, hauran de completar el formulari d’inscripció abans del 31 de desembre, enviar un correu a igualtat@leliana.es o contactar a través del telèfon 96 270 80 30 (extensió 507).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà