L’Eliana serà la seu del Dia Olímpic 2024

Ee celebrarà en el municipi el pròxim 8 de juny

L’Ajuntament de l’Eliana ha mantingut la primera reunió de treball amb el Comité Olímpic Espanyol (COE) en la seua seu de Madrid per a preparar el Dia Olímpic 2024 que se celebrarà en el municipi de Camp de Túria el pròxim 8 de juny.

L’Eliana agafa així el relleu de la ciutat de Valladolid que va acollir aquesta mateixa celebració en 2023. El Dia Olímpic se commemora tots els anys el 23 juny des de 1948. Un dia que convida a totes les persones de qualsevol lloc del món a mantenir-se actius i moure’s.

Més de 160 Comités Olímpics Nacionals s’uneixen a aquesta iniciativa del COI amb l’objectiu de destacar el poder que té l’esport per a construir un món millor i com a part d’això, s’encoratja a les persones a moure’s juntes.

La reunió ha comptat amb la participació de l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent; el regidor d’Esports, Vicente Zamora; altres membres de l’equip de govern junt amb el president del Comité Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, i el director Esportiu del COE, Ricardo Leiva.

“És un honor per a l’Eliana celebrar aquest esdeveniment que busca fomentar la pràctica de l’esport entre la població. A més, enguany coincideix amb la celebració dels Jocs Olímpics de París i és una oportunitat excel·lent per a celebrar el Dia Olímpic en el nostre municipi”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

En aquest sentit, Torrent ha recordat que l’Eliana ja va acollir aquesta cita l’any 2015 i “som el municipi espanyol que més disciplines esportives ha exhibit en els 15 anys de celebració d’aquest dia”.

Es tracta d’una jornada esportiva que es desenvoluparà al Poliesportiu municipal i que començarà amb una cerimònia inaugural en la qual participaran esportistes olímpics de diferents disciplines.

L’Eliana se suma així a la llista de ciutats espanyoles que han acollit aquest esdeveniment esportiu com són Gandia, La Vila Joiosa o Valladolid. Una celebració que s’acull des de fa 15 anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà