L’Eliana habilita l’Escola d’Adults com a sala d’estudi a partir del 16 d’abril

Fins que s’inaugure la nova Casa de la Cultura

L’Ajuntament de l’Eliana ha habilitat el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA) com a sala d’estudis per a afavorir la preparació d’exàmens als veïns i veïnes del municipi que ho necessiten. Així, aquest nou servei obrirà les portes el pròxim 16 d’abril en horari de 08.00 hores a 21.00 hores.

La sala d’estudi, situada a l’avinguda del Parc, 3; oferirà a les i els estudiants un espai adequat per a l’estudi, amb wifi i horari ininterromput de dilluns a divendres. “Oferim així una alternativa als nostres estudiants perquè puguen preparar els exàmens en espais adequats”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

D’aquesta manera, des de dimarts que ve, dia 16, estarà oberta, en principi, fins al 10 de maig, data sobre la qual es treballa perquè la nova sala d’estudi estiga operativa. Les persones que necessiten preparar-se exàmens podran utilitzar aquestes instal·lacions adaptades per a l’estudi. Es tracta de donar resposta a una demanda social.

Aquesta sala d’estudi estarà habilitada fins que la nova Casa de la Cultura òbriga les portes i els elianers i elianeres puguen utilitzar la nova biblioteca, la nova sala d’estudi i el nou espai jove, entre altres espais com les sales per a treballar en equip o l’espai dedicat a exposicions i actuacions en directe.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà