L’Eliana tindrà un nou centre de salut

reunión centro de salud l'Eliana

Continuen les reunions de treball amb la Conselleria de Sanitat

L’Ajuntament de l’Eliana continua treballant amb la Conselleria de Sanitat per a fer realitat una necessitat latent en el municipi. El centre de salut actual necessita ser ampliat per a donar resposta a les necessitats de la població. Així, des de fa mesos es treballa conjuntament amb l’administració autonòmica perquè l’Eliana dispose d’un nou centre de salut.

Aquest matí ha tingut lloc una reunió amb el director general de Gestió Econòmica, Contractació i Infraestructures, Pedro Manuel López, junt amb l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent; en la qual també han participat la tinenta d’alcalde, Marta Andrés, i personal tècnic de totes dues administracions.

En la mateixa cita s’ha indicat que es treballa en un nou pla funcional per a conéixer les necessitats assistencials per a veure les dimensions que es necessiten per a fer realitat el nou centre de salut. És necessari determinar les condicions de la parcel·la que seria necessària per a poder fer la segregació de la parcel·la que ha posat a disposició el consistori i continuar amb el projecte.

D’ací a un mes, han estimat des de la conselleria, estarà disponible l’informe que marcarà els següents passos que hauran d’adoptar-se per a continuar desenvolupant aquesta infraestructura tan necessària per als veïns i veïnes de l’Eliana.

“És una grata notícia poder anunciar que l’Eliana tindrà un nou centre de salut. Treballem des de fa mesos per a aconseguir una nova infraestructura molt necessària i que els elianers i elianeres demanden. Anem en la direcció correcta, ara és anar complint amb les necessitats perquè el projecte veja la llum”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà