Nous horaris de la sala d’estudi de l’Eliana en juny i juliol

sala estudio eliana

Desprès de la finalització del període d’exàmens

L’Ajuntament de l’Eliana ha modificat l’horari d’obertura de la sala d’estudi després de la finalització del període d’exàmens. La Casa de la Cultura compta amb una nova sala d’estudi que ha estat operativa durant 24 hores des del mes de maig per a ajudar els i les estudiants en el seu període d’exàmens.

D’aquesta manera, a partir d’ara les instal·lacions destinades a l’estudi estaran operatives durant el mes de juny de dilluns a divendres de 8 del matí a 12 de la nit de manera ininterrompuda i els caps de setmana la sala romandrà tancada.

Després del mes de juny, l’horari tornarà a ser l’habitual d’obertura, una sala d’estudi de 12 hores que estarà operativa de 8 a 20 hores.

“Una vegada superats els exàmens, i després del gran acolliment per part de la joventut de l’Eliana, la sala d’estudi torna al seu horari habitual. L’obertura de 24 hores tornarà a oferir-se quan torne el període d’exàmens”, ha explicat el regidor de Joventut, Juan Espinosa.

La sala d’estudi compta amb més de 500 metres quadrats dedicats a l’estudi individual o treball col·lectiu. Així, s’ha habilitat una àmplia zona per a l’estudi individual, sales de treball en equip i estudi per a opositors i opositores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà