La Ruta de la Salut realitzarà als veïns revisions mèdiques gratuïtes

Al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de L’Eliana el dilluns que ve 19 de setembre

L’assistència ambulatoria de salut i xarrades formatives de La Ruta de la Salut arriba al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de L’Eliana el dilluns que ve 19 de setembre, a partir de les 17.00 hores. L’activitat és gratuïta i oberta a qualsevol veí.

La Ruta de la Salut ofereix a la ciutadania un servei de salut programat i preventiu que tindrà lloc en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de l’Eliana on es realitzaran les diferents accions.

Els veïns podran beneficiar-se de les proves que se’ls practicaran en les estacions de cardiologia, pneumologia, rehabilitació, reumatología i nutrició, ateses per metges, infermers i nutricionistes de l’Hospital General Universitari de València.

En aquestes estacions es duran a terme les següents proves: presa de tensió arterial, glucèmies, electrocardiogrames, espirometrías , oximetrías, cooximetrías, càlcul de risc de fractura, antropometría, bioimpedancias i qüestionaris de dieta mediterrània.

La Ruta de la Salut és un programa de l’àrea de Benestar Social de la Diputació de València que acosta als ciutadans de 90 municipis proves mèdiques i consells saludables, a través de xarrades on s’aporta informació mèdica i sobre estils de vida saludables de manera distesa entre les persones que acudeixen, i se’ls ofereix la possibilitat de resoldre dubtes i qüestions entorn dels seus possibles problemes de salut.

La diputada de l’àrea de Benestar Social i regidora de L’Eliana, Mercedes Berenguer, ha manifestat que “esta iniciativa demostra l’important que és per a nosaltres el sistema de salut públic i que aconseguisca una cobertura màxima entre tots els nuclis de població” i ha afegit: “estes actuacions són molt importants perquè tota prevenció és poca, atès que quan es detecta una malaltia de manera primerenca és més fàcil el seu tractament i la probabilitat de curació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà