Més de 30 intèrprets participen en la trobada del Dia de la Música

L’esdeveniment se celebrarà en la plaça del País Valencià de L’Eliana el diumenge 2 d’octubre

L’Eliana celebra, per segon any consecutiu, el Dia Internacional de la Música amb una trobada de músics amateurs i algun professional aniran passant per la plaça del País Valencià a partir de les 11.30 hores el diumenge 2 d’octubre per a interpretar peces de diversos autors d’una forma desinteressada.

Un total de 34 músics, la majoria pianistes i cantants, veïns de l’Eliana i persones vinculades a la Unió Musical, oferiran al públic el més selecte del seu repertori en un acte d’ambient lúdic i festiu.

La iniciativa parteix de la Regidoria de Cultura i la coordinació és a càrrec de Lola Martínez i Andreu Soler, del duo Black & White Keys. Hi haurà actuacions individuals encara que també estan previstos alguns duos i trios.

El Dia Internacional de la Música va ser creat pel Consell Internacional de Música l’any 1975. No obstant açò, va ser la Societat Internacional d’Educació Musical qui va donar un impuls a la celebració l’any de 1980, en declarar-ho com a Dia Internacional.

L’objectiu principal d’aquest dia no és només recalcar la importància de l’art musical al voltant del món, sinó també promoure la pau i l’amistat de les nacions a través de la unió que causa la música.

Aquest dia se celebra en Espanya el 1 d’octubre de cada any, encara que hi ha alguns països que ho celebren el 21 de juny o el 22 de novembre, dia de Santa Cecilia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà