‘Vesprades de Llibres’ s’acomiada després de deu anys d’activitat

La directora general de Cultura, Carmen Amoraga, participa demà en la última cita a l’Escola d’Adults de l’Eliana

La directora general de Cultura, Carmen Amoraga, participa demà en la última cita del cicle literari ‘Vesprades de Llibres’ de l’Eliana que ha comptat en deu anys amb la presència de més de 150 protagonistes de l’escena literària, 5.000  assistents i convidats com José Luís Sampedro, Juanjo Millás, Manuel Vicent, Luis Eduardo Aute, Ferrán Torrent,  Jon Sistiaga, Xavi Castillo o Adela Cortina.

‘Vesprades de Llibres’, l’activitat cultural dirigida pel veí de l’Eliana Lluís Andrés, celebrarà demà la seua última sessió coincidint amb el desè aniversari de la seua engegada. Aquesta última edició té un contingut especial perquè els convidats seran personatges relacionats amb el món editorial –escriptors, editors, periodistes i llibreters- en un total de 15 i que ja han passat per ‘Vesprades de Llibres’.

Noms com Olga Lucas, Carles Castillo, Carmen Alborch o Carmen Amoraga estan en la llista de convidats, sense oblidar a escriptors veïns del municipi com Pedro Uris, Toni Ferrer, Daniel Ramón o Vicente Roncero, entre uns altres.

Obriran l’acte, que tindrà lloc a les 19.30 hores en la sala multiusos de l’Escola d’Adults, el Director General d’Emergències de la Generalitat Valenciana i ex alcalde de l’Eliana José Maria Àngel, el regidor d’Ocupació, Igualtat i Drets Socials, José Lorente, i l’alcalde i regidor de Cultura, Salva Torrent.

Al llarg d’aquests deu anys, ‘Vesprades de Llibres’ ha comptat amb la presència de més de 150 protagonistes de l’escena literària i el públic assistent ha superat les 5.000 persones. Entre els convidats figuren personatges com José Luís Sampedro, Juanjo Millás, Manuel Vicent, Luis Eduardo Aute, Ferrán Torrent,  Jon Sistiaga, Xavi Castillo o Adela Cortina.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà