L’Eliana crea una nova línia d’ajudes per als seus esportistes

poliesportiu l'eliana

L’Ajuntament invertirà un total de 77.000 euros

L’Ajuntament de l’Eliana ha publicat les bases de les subvencions a entitats esportives i esportistes individuals per la seua participació en competicions, així com per l’organització d’esdeveniments l’any 2021. L’objectiu d’aquesta nova línia pública d’ajudes, dotada amb 77.000 euros, és fomentar la pràctica fisicoesportiva i l’ocupació de l’oci en el municipi.

Les ajudes, que s’atorgaran en règim de concurrència competitiva, comprenen dues línies d’actuació. La primera es refereix a les competicions i a qualsevol despesa derivada de la participació dels esportistes individuals o per equips, en competicions, oficials o no oficials, de qualsevol àmbit en la temporada 2020/2021. La segona línia estarà destinada a subvencionar esdeveniments i activitats esportives i a les despeses derivades de la seua organització i desenvolupament durant aquesta mateixa temporada.

El termini per a sol·licitar-les estarà obert del dilluns 12 al dissabte 31 de juliol. Les sol·licituds i la documentació justificativa es presentarà en els serveis administratius del Poliesportiu Municipal o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Les persones o entitats interessades a consultar les bases i la convocatòria poden fer-ho en l’apartat de subvencions del web municipal.

Tal com ha explicat la regidora de Política Esportiva, Concha Montaner, aquesta nova línia impulsarà també la realització d’activitats esportives en el municipi, promocionarà l’esport federat de les entitats esportives de base i “farà costat als grans i nombrosos esportistes d’elit que tenim a l’Eliana”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà