L’Ajuntament homenatja el Vallbonense per l’ascens

vallbonenseL’equip podrà començar la pròxima temporada en Preferent a l’històric Camp Salvador Martí

L’Atlètic Vallbonense ha celebrat al balcó de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona l’ascens a la categoria preferent. L’equip dirigit per José Luis Durà ha retornat al a categoria preferent i ho ha celebrat amb veïns i aficionats des de l’edifici consistorial.

Els poblans, que perderen la categoria fa 5 anys, aconseguien fa unes setmanes superar l’Aspe en la lligueta d’ascens i aconseguir així l’ascens esperat.

L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, i la regidora d’Esports, Iris Marco, han lliurat un reconeixement als membres del primer equip per la bona temporada. Els tres capitans, Fort, Josep Jorge i Miguel Navarro, recollien un socarrat per commemorar esta fita. També s’ha fet un reconeixement al l’equip benamí que per segon any consecutiu ha assolit el campionat de lliga.

L’equip podrà començar la pròxima temporada en Preferent a l’històric Camp Salvador Martí. 10 anys després d’haver abandonat les instal•lacions, l’Ajuntament ha refet el camp que acollirà els partits del primer equip del Vallbonense.

No Comments Yet

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.