La Pobla reclama més “sensibilitat” en els pressupostos contra la violència masclista

violenciamachista

L’ajuntament se suma a la iniciativa #19J Alerta Feminista

Veïns, treballadors de l’Ajuntament, l’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i els regidors s’han concentrat a la porta del consistori en resposta a la crida 19J Alerta Feminista.

La iniciativa naix de les associacions de dones per reclamar l’increment en 120 milions d’euros dels pressupostos destinats a la lluita contra la violència de gènere.

La regidora de Drets Civils, Regina Llavata, ha llegit el manifest en què es demana més sensibilitat en els pressupostos de l’Estat per augmentar la partida que es destina a lluitar contra esta xacra social. També s’ha presentat la pancarta que es penjarà del balcó de l’Ajuntament cada vegada que a l’Estat es patisca una mort per violència de gènere.

Durant l’acte s’ha fet un minut de silenci en record de les dones assassinades per este tipus de violència. Tot seguit, s’ha comptat amb la col·laboració del grup de balls urbans Hip Hop Move que ha realitzat una exhibició.

La regidora de Drets Civils ha manifestat l’interés a sumar-se esta iniciativa i ha reclamat a l’Estat que s’implique i augmente la partida pressupostaria que s’ha d’aprovar per a a lluitar contra la violència masclista.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà