El gossos disposen de dos nous parcs d’esplai

parqueperros

La Pobla de Vallbona inaugura 3.500 metres quadrats en la ronda nord i l’urbanització Cap de l’Horta

La Pobla de Vallbona ha obert dos parcs d’esplai canins amb una superfície total de 3.500 metres quadrats sol·licitats pels veïns de la zona nord del nucli urbà i de les urbanitzacions de la zona sud del municipi en els primers pressupostos participatius.

El parc d’esplai caní de la ronda nord ocupa una superfície de 1.800 metres quadrats i disposa de dos àrees: una per a gossos grans i l’altra per a menuts, mentre la de la de l’urbanització Cap de l’Horta ocupa 1.700 metres quadrats en una sola àrea.

Les obres han comptat amb un pressupost total de 34.300 euros. Els treballs han consistit en la neteja de les parcel·les, l’anivellament del terreny i el tancament perimetral dels parcs. A més s’ha col·locat enllumenat públic, s’han plantat arbres amb reg per degoteig i s’ha instal·lat mobiliari urbà com taules, fonts i papereres. Tots dos parcs compten amb jocs agility per als gossos.

Amb estos dos parcs són ja set les instal·lacions d’este tipus que hi ha al municipi al barri Sant Josep, Camp de Túria, Cap de l’Horta, Nova Maravisa, Ronda Nord, San Martín i Vista Calderona.

El regidor de Participació Ciutadana, Javier Descalzo, ha destacat que els parcs canins són “un equipament cada vegada més sol·licitat pels veïns i bona mostra és l’ampli suport que ha rebut en les votacions ciutadanes d’enguany”.

L’Ajuntament de la Pobla ha destinat en 2017 una partida de 132.000 euros a les inversions participatives. A més dels parcs canins, les obres amb més vots han estat la pavimentació y reurbanització de carrers, instal·lacions esportives i millores en senyalització viària de la Sima. En 2018 la partida pressupostària s’incrementarà fins als 200.000 euros.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà