L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova els pressupostos per a 2018

pressupost pobla

L’oposició vota en contra del pressupost, que preveu inversions de 4,5 milions d’euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona va aprovar recentment en ple ordinari els pressupostos per a 2018, amb el vot a favor de l’actual equip de govern (Compromís, PSPV, CUPo i EUPV) i el vot en contra de PP de Ciutadans-Cs.

Els comptes públics per al proper any ascendeixen a 20.669.941 euros. L’edil d’Hisenda, Iris Marco, va explicar que quan l’equip de govern va arribar a l’Ajuntament “l’endeudament respecte als ingressos era del 80% i ara estem en un 20%”. A més, va informar sobre la voluntat de l’equip de govern “d’invertir 4,5 milions d’euros per millorar la comunicació entre el nucli urbà o urbanitzacions, crear parcs infantils i zones verdes, renovar asfaltats de carrers o incrementar zones per practicar esport”.

Per la seua banda, la portaveu de Ciutadans-Cs, Paula Garcia, va qualificar els pressupostos com “imprudents i electoralistes, amb grans inversions no vistes fins ara”. Mari Carmen Contelles, líder del PP de la Pobla de Vallbona, va afirmar que el pressupost de 2018 “naix amb una inestabilitat pressupostària de 802.000 euros” i “no resol els grans problemes del municipi: els col·lectors d’aigües pluvials i la dotació dels serveis que no hi ha a la zona Nord del municipi”. Sobre este tema, la interventora municipal va explicar que la llei permet l’incompliment de l’estabilitat pressupostària i contempla un període de dos anys per tornar a la situació d’estabilitat.

L’equip de govern va argumentar que en totes les actuacions previstes als pressupostos “hi ha un mateix objectiu: millorar la vida dels veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona”. La coalició de govern va assegurar sentir-se “perplexa davant la negativa de PP i Ciutadans-Cs de donar suport al pressupost”. “L’oposició sol acusar-nos de no fer inversions, cosa que no és certa; ara, quan s’inverteixen diversos milions d’euros, voten en contra”, van afirmar. “És una postura incoherent que busca el rèdit electoral i no el benestar dels nostres veïns i veïnes”, van concloure.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, va afegir que “aquest pressupost és coherent amb les línies que defineixen a l’actual equip de govern: sensibilitat amb serveis bàsics, sense pujar la pressió fiscal”, i va afegir que “d’un deute de 8,3 milions en 2014 s’ha passat a 3,2 en 2017”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà