Banner papereria Ruiz

Apareixen 5 faltes ortogràfiques als documents oficials de l’Ajuntament, denuncia el PSOE

La presència d’unes errades ortogràfiques a alguns documents oficials de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, escrits en valencià, ha motivat les critiques de l’oposició socialista local, que considera eixe fet com una mostra de la “deixadesa i falta d’interés” de l’actual corporació per “promocionar un ús correcte del valencià”.

José García

Segons el PSOE són 5 les paraules que no apareixen ben escrites a les instàncies del registre d’entrada de l’Ajuntament de la Pobla: ‘instancies’ (el correcte és ‘instàncies’, amb accent); ‘interesat’ (el correcte és ‘interessat’, amb doble s); ‘vía’ (el correcte és ‘via’, sense accent); ‘provincia’ (el correcte és ‘província’, amb accent); i ‘notificacións’ (el correcte és ‘notificacions’, sense accent);

Des del PSPV consideren “lamentable” que l’actual equip de govern, liderat per la popular Mari Carmen Contelles, “no tinga més cura a l’hora de promocionar un ús correcte del valencià entre els seus ciutadans”. “Des de l’agrupació socialista demanen un major respecte per als veïns que empren quotidianament el valencià”, afigen des d’este partit opositor.

 

4 Comentaris
 1. [quote name=»Anticrisis»]Con todos los problemas q hay y os fijáis en esto…una tontería. 😡 :-x[/quote]
  Con los problemas que hay y te dedicas a escribir comentarios en un periódico. 😡

 2. Una cosa és que una pàgina web tinga la secció en valencià inactiva, amb els continguts en castellà tant en la versió en castellà como en la de valencià… i una altra, que documents oficials tinguen greus errades… en el primer cas, es pot alegar falta d’interés… però el segón invita a pensar que hi ha falta de coneixements teòrics… això si, sempre hi haurà qui vullga equiparar xurres amb merines… potser, per interessos politics?

 3. Pot ser han après de la pàgina web municipal del ajuntament d’Olocau del PSPV-PSOE. Que ha la versió en valencià sols cal fer-li una ullada per vorer el poc que els importa la nostra llengua al PSPV d’Olocau.

  Exemple de xurreria made in Pspv-psoE Olocau :

  http://www.olocau.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=73&lang=ca

  Ejemple de salutaciò en valència segons l’alcalde del Pspv-psoE d’Olocau.

  http://www.olocau.com/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=81&lang=ca

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.