La plantilla de la Policía Local de la Pobla de Vallbona incorpora 13 agents

policia local la pobla

El cos municipal arriba a les 44 persones

L’alcalde de la Pobla de Vallbona ha rebut els 13 agents que han aprovat les oposicions i  s’incorporen al cos de la Policia Local com a funcionaris en pràctiques i una vegada finalitzen el curs de l’IVASPE seran nomenats funcionaris de carrera. .

Amb els nous accessos, la plantilla policial arriba a les 44 persones d’acord amb les necessitats del municipi.

Es tracta del primer gran procés selectiu que l’ajuntament realitza en els darrers 15 anys i que permetampliar la plantilla de la Policia Local. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que estes oposicions aconseguixen “estabilitzar uns llocs de treball que portaven més d’una dècada d’interinatge i dona seguretat als treballadors, el que repercuteix en una millora del servei”.

L’alcalde ha donat la benvinguda als nous agents de policia i els ha demanat que centren el seu treball en l’atenció al veïnat i el compliment de les normatives municipals per millorar la convivència.

Garcia afirma que en els darrers anys s’ha realitzat un gran esforç per adequar el servei de la policia a les necessitats del municipi.

L’alcalde ha destacat les inversions en les noves dependències policials inaugurades en 2020, l’equipament tècnic, les càmeres de vigilància, un ràdar i la renovació dels vehicles que permeten augmentar la productivitat i l’eficàcia del treball policial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà