L’Ajuntament informa a les empreses locals de les novetats fiscals amb una jornada gratuïta

L'Ajuntament informarà les empreses locals.
El consistori de la localitat ha organitzat un acte per comunicar les últimes novetats fiscals a les empreses del poble. La jornada, que és gratuïta, tindrà lloc demà, 28 de novembre a les 16:30 hores al Centre Social de la població.

Jesús Pérez

La jornada analitzarà la nova llei d’emprenedors i el criteri de caixa a l’hora del pagament de l’IVA, que està emmarcat en el tancament contable i fiscal d’aquest any 2013. Es centrarà en l’anàlisi dels punts més rellevants de la planificació dels impostos de l’empresa, arran dels canvis fiscals per al tancament monetari d’aquest any i les darreres interpretacions de les Administracions i els Tribunals sobre l’aplicació de l’ Impost de Societats, entre d’altres taxes.

El programa inclou temes com la deducció de les despeses financeres, els avantatges fiscals sobre R+D, novetats en matèria d’Impost sobre Patrimoni, Successions i Donacions, el Reial Decret que modifica  la Reglamentació de l’ IVA, el criteri de caixa en el pagament de l’IVA, la inversió del subjecte passiu per a execucions de obra, i els aspectes contables a considerar en el tancament  de l’exercici, entre altres assumptes.

L’alcaldessa, Mari Carmen Contelles ha manifestat que la intenció amb les jornades formatives és “aportar el nostre gra de sorra per millorar la competitivitat de les empreses de la Pobla”, per finalitzar amb la declaració que “aquesta mesura es suma a altres que hem iniciat en aquesta direcció”, per dinamitzar el teixit empresarial, recolzar l’emprenedor i generar llocs de treball.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà