S’interpreten contes didàctics musicals per a 700 alumnes dels col·legis de la localitat a la Casa de la Cultura

La banda interpreta una peça.

 

 

La Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona va ser la seu ahir d’un concert on 700 alumnes dels col·legis de la localitat van gaudir de les diferents peces musicals que es van tocar. Els alumnes que van presenciar l’actuació formaven part de 2on, 3er i 4t de primària.

Jesús Pérez

Els contes es basen en la mescla de la paraula i la música i tenen una duració aproximada de 40 minuts. Els nens varen tenir l’ocasió de presenciar aquesta unió entre música i paraula en una actuació en la que aparegueren instruments com flauta, oboè, clarinet, fagot, saxòfon, trompeta, trombó, tuba, timbales, bateria, bombo, xilòfon o triangle.

Al primer pase de l’espectacle, la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona va interpretar l’obra de Sergei Prokofiev ‘Pedro y el lobo’, on el narrador s’intercalava amb la música perquè arribe al públic tant la música com la història literària.

Aquesta representació va permetre als alumnes conèixer de més prop la funció de la unió entre la música i la paraula, així com la Casa de la Cultura de la població. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà