Un antic rostidor es convertirà en l’Espai Vallbona

espai vallbona

L’Ajuntament ha firmat un acord amb el propietari que permetrà l’ús durant 15 anys

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona habilitarà Espai Vallbona com a nou centre sociocultural. El consistori ha firmat un acord amb el propietari de l’immoble que permetrà l’ús de les instal·lacions durant 15 anys i convertirà este antic restaurant en un espai d’ús municipal.

El nou espai sociocultural disposa d’una superfície de 1.000 metres quadrats i està ubicat al carrer Guillermo Roch, en una de les vies principals del municipi.

L’Ajuntament té previst que en poc més d’un any finalitzen els treballs d’adequació del local i que puga entrar en funcionament.

Espai Vallbona és el resultat de l’interés de l’Ajuntament per oferir nous espais per a programar activitats al municipi i és fruit d’escoltar les aportacions dels diferents Consells de Participació Ciutadana on s’ha plantejat esta necessitat.

Des del consistori s’apunta que amb este nou centre es ve a cobrir una necessitat que el municipi arrossega des de fa anys a l’hora de disposar d’espais on programar activitats amb gran afluència de públic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà