L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona organitza un curs d’operador de carretilla elevadora pels veïns de la població

Imatge del curs de carretillers de la Pobla de Vallbona.

El consistori de la Pobla de Vallbona acull una nova edició del curs de carretiller en col·laboració amb la Fundació Laboral de la Construcció. El curs està destinat a veïns de la població que tenen treball com als que actualment estan sense feina. Els participants desocupats tindran un descompte al preu del curs.

Jesús Pérez

El curs, que està adaptat a la normativa UNE 58451, consta de 24 hores, es desenvoluparà entre els dies 1 i 4 d’abril. Estarà obert per 20 alumnes. Els seleccionats hauran de tenir el carnet de conduir tipus B.  

Aquesta iniciativa és part de l’acord entre l’Ajuntament de la Pobla i la Fundació Laboral de la Construcció, per impulsar cursos i activitats que formen a treballadors de la construcció, a autònoms que treballen en aquest sector i, fins i tot, a veïns de la població que es troben desocupats.

L’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha declarat que amb aquestes iniciatives “seguim apostant per posar a l’abast dels nostres veïns les eines per a millorar el seu accés al mercat laboral”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà