La Pobla de Vallbona finalitza la construcció de l’aparcament de camions del Mas de Tous

camions La Pobla

La instal·lació té capacitat per a 44 camions i 35 turismes

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona posa en funcionament el nou aparcament al Polígon Industrial Mas de Tous. La instal·lació té capacitat per a 44 camions i 35 turismes i permet millorar les infraestructures dotacionals d’esta zona industrial del municipi.
L’aparcament ha comptat amb una inversió de 141.000 euros i s’ha finançat amb una subvenció de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE). Amb este nou equipament es facilita tant l’aparcament dels treballadors de l’àrea industrial com l’estacionament de camions, dotant-los d’un lloc segur on deixar els vehicles.
L’aparcament del Mas de Tous disposa de càmeres de control d’imatge connectades amb la central de policia i lectura de matrícules i panells de control de nombre de places disponibles. A més, s’ha instal·lat enllumenat per millorar la seguretat nocturna i s’ha condicionat la zona amb taules i berenadors per al descans dels treballadors de la zona.
L’aparcament ocupa una superfície de 5.600 metres quadrats i disposa a més d’arbratge perimetral i senyalització viària d’accessos i direccions.
Des de l’Ajuntament de la Pobla s’ha destacat inversió que s’ha fet en el darrer any en totes les àrees industrials de la Pobla per millorar les infraestructures i augmentar la seguretat i convertir-les en pols d’atracció de noves empreses.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà