La comissió Plaça de l’Hort gran triomfadora de les falles de La Pobla de Vallbona

falles la pobla

El municipi també va atorgar els guardons a l’enginy i gràcia, il·luminació i decoració dels carrers, igualtat i ús de la llengua

La falla Plaza de l’Hort ha sigut la guanyadora per partida doble, tant en el monument gran com infantil, de les comissions de la localitat de la Pobla de Vallbona, en l’edició de l’any 2022. En el municipi, a més d’atorgar-se aquests dos guardons, també es premia l’ús de la llengua, la igualtat, la decoració i il·luminació dels carrers.


La resta dels premis, en la categoria gran, el segon lloc va ser per a la falla Josep Antoni i el tercer per a la comissió del Trinquet. En les falles infantils, Josep Antoni es va fer amb la segona posició i Cervantes amb el tercer lloc.


En la categoria d’Enginy i Gracia, es va imposar la falla Josep Antoni en el monument gran i Plaza de l’Hort en l’infantil. En el premi de l’ús de la llengua, la comissió del Trinquet va aconseguir fer-se amb el guardó en la imatge gran i Cervantes en la infantil.


En els premis a la igualtat, la falla Mas de Tous es va emportar el guardó en els dos monuments i la comissió de la Plaça de l’Hort premie a la decoració i il·luminació del carrer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà