La Pobla de Vallbona se suma a “En valencià, és més dolç”

presentació en valencià mes dolç

La campanya l’han portat endavant 12 municipis de manera conjunta a través de les Oficines de Promoció Lingüística

Més d’una vintena de bars i restaurants de la Pobla de Vallbona s’ha adherit a la iniciativa “En valencià, és més dolç”. La campanya l’han portat endavant 12 municipis de manera conjunta a través de les Oficines de Promoció Lingüística i suposarà la distribució de més d’un milió dos-cents setanta mil sobrets de sucre blanc i de canya entre l’hostaleria dels pobles participants.


La campanya “En valencià, és més dolç” pretén fomentar la llengua a través de la impressió en sobrets de sucre d’aforismes de l’escriptor Joan Fuster, amb refranys, frases fetes i altres en favor de la igualtat i contra la violència de gènere.
La presentació s’ha realitzat al Museu Joan Fuster de Sueca amb representants dels municipis que hi participen. La iniciativa forma part de les activitats que s’estan organitzats amb motiu de la declaració de l’any Joan Fuster per part de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.


A més de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, en la campanya han participat els Ajuntaments d’Alboraia, Algemesí, Borriana, Manises, Massamagrell, Moncofa, Montserrat, Paiporta, Silla, Sueca i Xàtiva.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.