La Pobla de Vallbona presenta l’estudi d’inundabilitat del terme i del nucli urbà

presentació pla inundabilitat

Permet solucionar problemes actuals i planificar l’urbanisme del futur

L’Ajuntament de la Pobla presenta el primer estudi d’evacuació d’aigües del municipi, un document que recull com discorren les aigües quan hi ha pluges intenses i que pretén ser la base per a una planificació de l’urbanisme més sostenible.

En l’estudi s’analitza la circulació pels barrancs del municipi i com afecta a les zones construïdes e la Pobla. En esta línia s’obri una planificació de col·lectors i canalitzacions dels barrancs per evitar els problemes que generen les fortes pluges en determinats carrers.

En la presentació s’ha destacat la possibilitat de construir unes basses de laminació d’aigua que podrien evitar les acumulacions que es produixen en avingudes com Colom o J. Garrido Farga en períodes de fortes pluges.. També altres solucions per evitar el desbordament del barranc del Mandor en l’encreuament amb la carretera de l’Eliana.

L’estudi, el primer que es fa a la Pobla de Vallbona, servirà per evitar que en el futur es repetisquen errors del passat com construir en el barranc de les Monges i que ara provoca problemes en alguns carrers de la Malladeta.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà