Dos bombers ferits en un incendi industrial a la Pobla de Vallbona

Galeria 9 Fotos

El foc estava estés per la zona exterior dedicada als palets

Dos bombers han resultat ferits quan treballaven en l’extinció d’un incendi declarat aquesta matinada en una esplanada de palets situada en l’exterior de la empresa d’alimentació Consuay de la Pobla de Vallbona, l’interior de la qual no ha resultat afectat pel foc.

Segons fonts del Consorci de Bombers de València, els afectats, que han hagut de ser atesos per mitjans sanitaris a causa de les elevades temperatures, han sigut traslladats a un centre hospitalari, on s’han acabat de recuperar.

Els bombers s’han mobilitzat prop de les 00.30 hores de la matinada d’aquest dijous a l’incendi que afectava una esplanada de palets pertanyent a l’empresa del sector alimentari situada al costat de la carretera València-Ademús.

Fins al lloc s’han desplaçat huit dotacions de bombers del Consorci dels parcs de Paterna, L’Eliana, Montcada, Torrent, Alzira i Burjassot, així com un sergent de Paterna i un oficial de guàrdia.

El foc estava totalment estés per la zona exterior dedicada als palets, encara que els bombers han frenat el seu avanç i no ha afectat l’interior de les instal·lacions, segons les fonts, que han indicat que l’incendi s’ha donat per controlat a les 06.40 hores. Aquest matí una dotació i una unitat de comandament treballen per a acabar de refrescar el lloc.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà