El nou alcalde de la Pobla de Vallbona cobrarà 6.000 euros menys de sou

Les retribucions de la resta de la corporació es mantindran igual

El primer ple extraordinari de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona de la nova legislatura celebrat hui ha aprovat les assignacions dels regidors, així com la retribució que percebrà l’alcalde del PP, Abel Martí, qui s’ha reduït el salari respecte al que percebia el seu predecessor en el càrrec la passada legislatura.

El primer edil popular s’ha reduït el salari 6.000 euros com “un exemple i una responsabilitat amb la ciutadania”. Amb estes noves retribucions l’alcaldeLa Pobla deixarà de percebre el màxim permés, passant a percebre un salari equivalent al de la resta de persones que componen la corporació, segons fonts de l’equip de govern.

Les retribucions corresponents a la resta de la corporació es mantindran igual, sense una pujada de salari respecte a la legislatura anterior, segons han afegit.

Este acord ha comptat amb el suport del nou equip de govern -PP, CUPO i Centrats en la Pobla-, a més del vot favorable dels tres edils de Vox, l’abstenció de PSPV i el vot en contra de Compromís.

La resta dels plens ordinaris mensuals se celebraran el segon dijous de cada mes a les 20 hores.

El ple extraordinari ha servit per a procedir al sorteig de les 31 meses electorals de cara a les eleccions generals del 23 de juliol

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà