La Pobla de Vallbona acull un campionat internacional d’aerogym

Del 3 al 5 de maig en el pavelló esportiu municipal

La Pobla de Vallbona serà durant els dies 3, 4 i 5 de maig, el centre neuràlgic de l’elit internacional base de la gimnàstica aeròbica. El campionat internacional d’aerogym comptarà amb gimnastes nacionals d’aquesta disciplina, així com de països com Suïssa, República Txeca, Àustria o Lituània, entre altres.

La trobada està organitzada pel Club Aerogym de La Pobla de Vallbona i compta amb la col·laboració del consistori, que cedeix el pavelló esportiu municipal on es durà a terme la trobada.

La gimnàstica aeròbica és una de les noves modalitats que, en molt poc temps, s’ha col·locat a nivell mundial com un dels esports més atractius.

Es caracteritza per la disciplina, l’esforç, la la companyonia i la creativitat, on es tractarà de desenvolupar al màxim les habilitats bàsiques i específiques dels gimnastes.

Aquest tipus d’activitat va dirigit tant a xiquetes com xiquets que vulguen practicar un esport de competició en el qual milloraran tants els aspectes físics com personals, interioritzant valors com la companyonia, la superació, el respecte, la constància entre molts altres valors que recull l’esport.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà