Dani Miquel, La Bella i la Bèstia i les titelles d’En Tonet arriben per Nadal

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona organitza la Fira de Nadal, la de Reis i la de l’Esport del 18 de desembre al 5 de gener

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona organitza un any més la Fira de Nadal del 18 al 23 de desembre. Enguany l’oferta lúdica s’amplia amb espectacles culturals dedicats als més menuts amb Dani Miquel, La Bella i la Bèstia i les titelles d’En Tonet i amb  l’organització de tres fires diferents: la de Nadal, la Fira de Reis i la de l’Esport. El Betlem municipal estarà ubicat al Centre Social fins al pròxim 5 de gener.

Del 18 al 23 de desembre tindrà lloc al parc municipal Benjamín March Civera de la Pobla de Vallbona la Fira de Nadal on s’instalaran paradetes i atraccions per als xiquets. A la Fira es poden trobar productes relacionats amb les festes que s’aproximen:  des de decoració i ornaments per la llar, plantes, figures de pessebre a productes d’alimentació.

La Casa de la Cultura oferirà el 26 de desembre a les 19 hores el concert del “cantacançons” Dani Miquel, un dels referents actuals de la música infantil valenciana que posarà en escena el seu espectacle ‘Per Nadal un pas de pardal’. El dia 28 es representarà l’obra de teatre infantil La Bella i la Bèstia i el 29 arriben les titelles d’En Tonet amb El fantasma d’Any Nou.

En començar l’any, del 2 al 4 de gener l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha organitzat la Fira de Reis ubicada al Centre Social en la qual hi haurà unflables i tallers didàctics per als xiquets.

Durant eixos dies hi haurà un projecció diària a les 12 del migdia del Betlem de Tirisiti i els xiquets podran entregar als patges les cartes per als Reis Mags.

La Pobla de Vallbona tindrà per primera vegada la Fira de l’Esport els dies 28, 29 i 30 de desembre al Pavelló Esportiu i la Ciutat Esportiva de la localitat. En més de 2.000 m2 hi haurà activitats, demostracions i exhibicions per a promocionar les 34 entitats esportives de la localitat.

Les activitats d’estes festes de Nadal es tanquen amb la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener que començarà davant de l’Ajuntament a les 16.30 hores. Un espectacle on participaran dolçaines, números de circ i percussió entre d’altres.

Des de l’Agència de Promoció del Valencià s’està repartint la carta dels Reis amb vocabulari il•lustrat relacionat amb els joguets i un CD de nadales en valencià per a diferents comerços i entitats de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà