Comença la I Fira de l’Esport de Nadal

Totes les activitats estan obertes al públic en general i s’han preparat diverses master class i tallersen el Pavelló Esportiu de la Pobla de Vallbona

Durant tres dies (28, 29 i 30 de desembre), el Pavelló Esportiu de la Pobla de Vallbona s’ha convertit en un espai d’oci i d’activitats esportives en què grans i menuts poden gaudir d’exhibicions, tallers, balls i totes les pràctiques esportives que es desenvolupen al llarg de l’any en la Pobla de Vallbona.

La Fira de l’Esport de Nadal, organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, s’organitza per primera volta en la localitat i amb este gran festival esportiu s’amplia així l’oferta d’oci durant les vacances de Nadal.

Per a la regidora d’Esports, Iris Marco, “es tracta de fomentar l’activitat esportiva i generar actituds positives mitjançant l’esport, sempre d’una manera lúdica i divertida en un context saludable, educatiu i de tolerància.”

Totes les activitats estan obertes al públic en general i s’han preparat diverses master class i tallers. Durant els tres dies, a les 11.30 h hi haurà una master class d’aerosalsa en la pista central del pavelló esportiu. De 16.30 a 20.30 h estan previstos tallers i exhibicions de hip hop i des de les 16.30 els interessats podran participar del taller de capoeira que tindrà lloc durant dilluns, dimarts i dimecres.

A les sis de la vesprada arribarà la classe magistral de GAP en la sala polivalent del Pavelló Esportiu, i a partir de les set en la mateixa ubicació, els tallers de ball.

En un espai de més de 3.000 m2, estaran presents totes les disciplines esportives que es poden desenvolupar a la Pobla de Vallbona com ara l’esgrima, l’escalada, tir i arrossegament o gimnàstica rítmica.

Esta fira és també un important aparador per a la promoció de les 34 entitats esportives que actualment  hi ha a la Pobla de Vallbona i que abasten des del futbol fins a la pesca esportiva.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà