L’Ajuntament comença a pagar les ajudes de Xarxa Llibres a 1.968 alumnes

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ingressarà un total de 187.231 euros al beneficiaris que sol.licitaren les ajudes en desembre

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ja està fent efectiu des d’ahir el pagament de les ajudes de Xarxa Llibres. En esta primera fase de les ajudes s’està donant un màxim de 100 euros per cada alumne. En total, l’Ajuntament ingressarà 187.231,69 euros a un total de 1.968 beneficiaris del municipi que sol.licitaren les ajudes el passat mes de desembre.

Estes ajudes per a la compra de llibres de text s’han finançat amb l’aportació econòmica a parts iguals dels ajuntaments adherits a Xarxa Llíbres, de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha aportat un total de 62.410 euros per als alumnes d’Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica empadronats en el municipi.

A la Pobla de Vallbona les tramitacions per a sol.licitar les ajudes van començar en desembre i l’Ajuntament va posar en marxa un dispositiu tècnic i humà per tal que tots els interessats pogueren demanar les ajudes en els terminis marcats.

Xarxa Llibres és un programa de gratuïtat de llibres de text dirigit a la creació d’un banc de llibres i altres materials per a l’alumnat d’Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica dels centres docents públics i concertats de la Comunitat Valenciana.

En els pròxims mesos es posarà en marxa la segona fase de Xarxa Llibres on l’import màxim de les ajudes serà també de 100 euros per alumne.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.