L’autobús municipal gratuït circularà per la vesprada

El 2 de maig entra en funcionament el nou horari de 7.30 fins a a 21 hores ininterrompudament en la Pobla de Vallbona

El pròxim 2 de maig entra en funcionament el nou horari de l’autobús municipal de la Pobla de Vallbona que duplica el servei per als veïns del municipi. Fins ara l’horari del transport municipal cobria només el matí però a partir de dilluns el servici d’autobús començarà a les 7.30 fins a les 21 hores ininterrompudament.

A partir d’ara l’autobús municipal, un servei gratuït que oferix l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, passarà quatre voltes al dia per cada ruta.

Per a poder posar en marxa este nou horari més ampli per facilitar la mobilitat als veïns que viuen en les diferents àrees del municipi.s’ha contractat un nou xòfer.

Es mantenen les rutes existents, un total de sis que “connecten pràcticament la totalitat de les àrees del municipi”. Els itineraris estan pensats per a actuar com a “llançadora” donat que totes les rutes comencen i finalitzen en el Centre de Salut.

“L’objectiu és cohesionar el municipi, ja que tenim un terme municipal molt gran amb molts nuclis de població”, ha assegurat el regidor de Serveis Municipals, Juan Aguilar.

L’ús del transport municipal “ha anat en augment any rere any i permet als veïns que no disposen de vehicle fer tràmits, compres, gestions i sobretot, acudir al centre de salut” a través del transport públic.

Una de les rutes més utilitzades és la que recorre El Serrado, Lloma Llarga, Racons i Maquiva però “gràcies amb l’ampliació de l’horari s’espera que a poc a poc este servei es consolide i augmente el nombre d’usuaris”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà