El Holi Festival Party, les aventures del Tirant i les històries nocturnes, a les festes d’estiu

Pep Gimeno ‘Botifarra’ interpretarà el Romancer Cego pels carrers de la Pobla de Vallbona

La Pobla de Vallbona celebra les seues festes d’estiu esta segona quinzena de juliol i té organitzades per a esta setmana nombroses activitats. Per a demà dijous 21 de juliol s’ha organitzat una actuació musical amb  La Fiesta Orquesta, que actuarà al Parc Municipal Benjamín March Civera a partir de les 23.00 hores.

Per a divendres està previst el ja tradicional sopar dels majors a la coberta del Mercat i dissabte 23 de juliol tindrà lloc a la Pobla de Vallbona per primera vegada una ‘holi party’. Es tracta d’un festival de música i colors en què els participants es llancen pols de colors brillants i aigua acolorida uns a altres.

Este tipus de festival ha aconseguit molta popularitat a tot Europa i el seu origen està en el festival de primavera Holi que se celebra a la Índia. La Holi Party començarà a les 22.00 hores al Parc Municipal.

Per a diumenge 24 de juliol s’han organitzat actes pensats per a les famílies i els més menuts amb la festa de l’aigua. S’instal•larà al Parc Municipal un tobogan destroyer i unflables aquàtics des de les 11 del matí fins a migdia i de vesprada de 17 a 19 hores.

A partir de les huit hi haurà teatre per a xiquets amb Les aventures de Tirant, un espectacle de Visitants Teatre.

Per primera vegada es farà una ruta nocturna per conéixer el patrimoni de la Pobla. El pròxim dimarts 26 de juliol, experts de diverses àrees faran un recorregut pels carrers del nucli històric explicant històries i anècdotes.

A més a més, Pep Gimeno ‘Botifarra’ interpretarà el Romancer Cego pels carrers del municipi.

Els joves de la Pobla celebraran el seu sopar el dia 28 al Parc Municipal i el dia 29 està prevista una ‘torrà’ organitzada pels quintos de la Mare de Déu del Rosari.

El concert de l’orquestra Montecarlo, la música de cambra a l’ermita així com el festival Ceba-Rock completen l’oferta de les festes d’estiu de la Pobla de Vallbona.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà