Vora 700 persones participen en el Sopar dels Majors

L’home més major de la Pobla de Vallbona que va acudir ha sigut Manuel Llorens, de 88 anys, i la dona Consuelo Gramuntell, de 101 anys

La Pobla de Vallbona ha celebrat el passat divendres el Sopar dels Majors, amb més participació que en la passada edició, a la coberta del mercat municipal. En total 680 persones se sumaren a este tradicional sopar amb més de 25 anys d’història al municipi.

El Sopar dels Majors està obert a jubilats i pensionistes empadronats al municipi i  també hi participà bona part de la Corporació Municipal.

Després del sopar es va fer un reconeixement a l’home i la dona més majors de la Pobla de Vallbona als que l’alcalde, Josep Vicent Garcia, i la regidora de Serveis Socials, Regina Llavata, van  fer entrega d’un obsequi.  

L’home més major del municipi que va acudir al sopar ha sigut Manuel Llorens, de 88 anys, i la dona més major que participà en esta festa dels majors va ser Consuelo Gramuntell, de 101 anys.

També es va lliurar un obsequi al matrimoni amb més anys casats. De nou, enguany han rebut el reconeixement la parella formada per Francisco Yusà, i Palmira Sánchez, després de 64 anys de matrimoni.

La Unió Democràtica de Pensionistes va fer entrega dels seus premis de parxís i dòmino i l’associació de comerciants va fer entrega de diversos premis.

El sopar va tindre lloc a la coberta del mercat municipal i posteriorment va actuar el Club de Ball de Benaguasil i el cantant Javier Esteban.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà