L’Atlètic Vallbonense i Hispans La Pobla uneixen els seus camins

vallbonensebalcon

La fusió dels dos clubs pretén oferir a tots els amants de l’esport rei una nova oferta

Nous temps per al futbol en La Pobla de Vallbona. El club Atlètic Vallbonense, club referent del municipi, i l’Hispànic Futsal, una de les marques més prestigioses del futsal base de la província de València, uneixen els seus camins a partir de la temporada 2022/2023.


Setembre de 2022 serà l’inici d’un nou camí per a la pràctica del futbol i el futsal en La Pobla de Vallbona. La fusió dels dos clubs pretén oferir a tots els amants de l’esport rei una nova oferta amb la qual «poder aconseguir més i millors jugadores de les dos disciplines, amb major qualitat tècnica», segons el president de l’Hispànic Ricardo Bellver. Este acord arriba en la temporada en la qual el club blanc i roig celebrarà el seu 65é aniversari i és un projecte que vol fer créixer encara més l’equip més important del futbol local «per instal·lacions i nombre de jugadors som el club referent i amb aquesta iniciativa volem donar un suport encara més gran a l’oferta esportiva del municipi. Anem a posar en marxa una estructura per a cada disciplina per tal d’oferir un servei de màxima qualitat».


Als més de tres-cents futbolistes federats del Vallbonense ara s’haurà de sumar els provinents del futsal més els nouvinguts. Aquesta unió de forces té molt il·lusionats als dos clubs «volem ser el referent del futbol i el futsal femení de Camp de Túria a curt/mig termini», assegurava Ricardo Bellver. Una escola de futbol i de futsal baix una mateixa marca és un projecte molt ambiciós amb el qual ja estan totes les parts de l’acord treballant de valent «anem a començar el projecte amb la part de futsal com a Hispànic Vallbonense i si superem la prova serà una fusió total i quedarà com a Vallbonense. L’Hispànic és una marca referent en el futsal femení amb uns grans valors que volem assumir en el Vallbonense», declarava Luis Rosa, president del Vallbonense.


Aquesta fusió que revolucionarà l’oferta esportiva de La Pobla serà especialment positiva per a l’esport femení, ja que segons Ricardo Bellver farà «millor promoció, jugadores de més qualitat, nova metodologia i el fet de poder practicar dos esports de forma simultània els multiplicarà els beneficis del treball en equip». Luis Rosa, president del Vallbonense, es mostrava en la mateixa línia que el seu homòleg «anem a proposar que les categories inferiors practiquen els dos esports de forma conjunta. Anem a crear equips de 20 xiques que entrenaran un dia a futbol i un altre a futsal i eixa alternança serà també per als dies de competició. Volem aconseguir complementar els aspectes metodològics i tàctics i afavorir la pràctica de dos esports al mateix moment, la qual cosa tindrà infinits beneficis en la seua formació esportiva. No obstant tot açò anem a oferir el futsal tant en línia masculina com femenina».


Amb l’oficialitat de l’acord per part dels dos clubs comença una nova era per al futbol de La Pobla on més enllà del Salvador Martí les barres blanc i roges presidiran també el pavelló d’esports.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà