Tres detinguts pel robatori en vivendes de la Serranía

robos Serrania

En la fugida van investir el cotxe de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut a tres homes de 18, 21 i 26 anys de nacionalitat sèrbia que havien comès dos robatoris en domicilis en una localitat de la comarca de la Serranía.

El passat 14 de gener, la Guàrdia Civil va tenir coneixement d’un robatori en una vivenda en una localitat de la comarca.

Diversos veïns van observar un vehicle, d’una marca i color determinat, que no era conegut de la zona i no parava de circular pel municipi sense detenir-se en cap establiment o domicili.

En el matí del passat 18 de gener, un veí va donar avís a la Guàrdia Civil que el mateix cotxe es trobava de nou al poble.

A l’arribada dels agents, van ser informats que una veïna havia sofert un robatori en la seua residència mentre estava fora.

Els agents van començar la cerca del vehicle per a la identificació dels ocupants. Minuts més tard, van ser localitzats, per la qual cosa els agents després d’impartir diversos advertiments perquè detinguessin el cotxe fent cas omís, el vehicle de la Guàrdia Civil va avançar a aquest amb la intenció que es detingués. Els suposats autors, en la seua fugida, no van dubtar a investir, pel para-xocs posterior, el patrulla de la Guàrdia Civil.

Els agents, an procedir a la detenció dels tres ocupants del vehicle on van trobar 1.300 euros i joies valorades en més de 3.000 euros, a més d’eines com a malls, radials, tornavisos i telèfons mòbils, walkies talkies, passamuntanyes i guants.

Les plaques de matrícula havien estat robades a Alacant i el cotxe pertanyia a una companyia de lloguer de vehicles.

Tant les joies com els diners han estat entregades a la seua propietària.

Als detinguts se’ls imputen dos delictes de robatori amb força, falsificació de document públic, furt i atemptat contra agent de l’autoritat.

Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Lliria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà