Llíria celebrarà un debat sobre l’Estat de la Ciutat

compromis

El ple municipal aprova la proposta de Compromís-MoVe

El ple de l’Ajuntament de Llíria ha aprovat la proposta de la coalició Compromís-MoVe de fer una sessió extraordinària del ple municipal on s’aborde la política general del municipi amb la possibilitat del que el públic, les entitats i moviment veïnals puguen intervindré en el mateix.

Des de la coalició es va proposar fer un debat obert i una audiència pública, on es permetera als veïns i veïnes conèixer de primera ma la política que es porta a cap pels diferents grups municipals i govern local. Permetent així, fer un anàlisi i projecció anual del que s’ha fet al municipi i allò que cada grup polític o executiu pensa fer o proposar de cara a futur.

Segons el portaveu de Compromís-MoVe, Paco Garcia, “estem en un nous temps polític, on ja no hi ha majories absolutes, on ha de primar la col·laboració i la proposta entre totes les forces polítiques amb representació en el consistori. Així ho ha demandat la ciutadania de Llíria en la seua expressió corporativa, on es reclamen accions i solucions concretes als problemes quotidians per sobre de grans plans que al final queden en paper mullat”.

Garcia afegeix que “l’administració local és la més propera i la que més s’implica en la quotidianitat de la problemàtica local, a la que se li requereix un esforç col·lectiu i donar exemple per transformar en realitats les propostes sorgides del veïnatge i crear el ciments de prosperitat individual i col·lectiva”.

El debat que planteja fer a final d’octubre o principi de novembre, ja finalitzades les festes locals i les del 9 d’Octubre.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà