Emilio Cárdenas guanya el concurs de pintura ‘José Manaut’

manaut

 22 participants s’ha congregat a la plaça Major de Llíria per a pintar les seues obres

Emilio Cárdenas s’ha proclamat guanyador de la II edició del Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure ‘Pintor José Manaut’, un premi dotat amb 700 euros que ha sigut entregat esta vesprada en un acte celebrat als Mausoleus Romans de Llíria.

El segon premi, de 500 euros, ha sigut per a José Arnau, seguit d’un tercer premi de 300 euros per al treball de Juan Antonio del Campo.

Durant el matí, un total de 22 participants s’ha congregat a la plaça Major per a pintar les seues obres, prenent com a escenari els carrers i espais de Llíria. A través de diferents estils, els artistes havien d’arreplegar en les seues creacions la idiosincràsia de la localitat: les seues gents, el seu patrimoni històric, el paisatge local i l’essència lliriana.

Este certamen cultural fa homenatge a l’artista nascut a Llíria José Manaut (1898-1971). Precisament, una exposició amb algunes de les seues obres s’exhibix al Forn de la Vila fins al pròxim 11 d’octubre. A més, el dijous 5 d’octubre es presentarà també el llibre ‘Las horas muertas’, que arreplega els diaris i dibuixos realitzats pel pintor durant la seua reclusió en les presons de Porlier i Carabanchel de Madrid entre 1939 i 1944.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà