L’Hospital de Llíria acull una jornada de visibilització de la diversitat sexual en els serveis públics

lgtbi lliria 2

En la jornada, organitzada per UGT, s’han presentat tres vídeos de sensibilització cap al col·lectiu LGTBI

L’Hospital de Llíria va acollir el passat 3 de novembre la I Jornada de Salut dins de la Campanya “Visibilitzar en els Serveis Públics”, organitzada per la Federació d’empleats i empleades de Servicis Públics de la UGT del País Valencià (FeSP-UGT). La Jornada va comptar amb la presència de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montó; el gerent del Departament València-Arnau de Vilanova-Llíria, Juan Domene; el secretari del Sector Salut de la FeSP-UGT del País Valencià, Jesús García; la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, Mª Dolores Celda, i l’alcalde de Llíria, Manolo Civera.

Durant la Jornada es van presentar tres vídeos de sensibilització dels obstacles que encara viuen en els seus llocs de treball les persones del col·lectiu LGTBI. Precisament, l’Hospital de Llíria l’ escenari triat per a un dels vídeos, en el qual es presenten situacions quotidianes en què es menyscaben els drets dels treballadors en els seus llocs de treball per la seua condició sexual.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha expressat el seu “profund agraïment de la ciutat per comptar amb la presència d’autoritats que lluiten cada dia per la universalitat dels drets, i en concret per la visibilització de les dificultats que viuen encara hui col·lectius com el LGTBI”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà