Vora 1.500 persones van gaudir ahir de l’Expojove de Llíria

Expojove-Llíria-1

La jornada d’oci familiar es consolida en la seua segona edició

Al voltant de 1.500 persones es deixaren vore ahir per les pistes exteriors del pavelló Pla de l’Arc, oferida per la Federació del Comerç i l’Ajuntament de Llíria, en una cita que es consolida de manera ferma en la seua segona edició.

Associacions i comerç local, així com els cossos de seguretat, van participar en esta jornada festiva dedicada als més xicotets, una vesprada lúdica durant la qual van gaudir d’atraccions i tallers i altres activitats, totes a càrrec de diferents col·lectius de Llíria, com la Federació del Comerç, la regidoria d’Infància i Joventut, l’associació Adonay i diferents comerços de la localitat, així com el Consorcio Valencia Interior.

Un dels moments de la jornada d’Expojove d’ahir.

Com no podia ser d’altra manera, l’alcalde Manolo Civera i alguns membres més del consistori es van acostar al recinte. L’edil va dir que “es tracta de posar en contacte el teixit associatiu, l’ajuntament, el comerç, i altres servicis públics, per a acostar les seues funcions i activitats als més xicotet en dates plenes d’il·lusió i diversió”.

També els diferents cossos de seguretat van esdevenir una de les principals atraccions de la jornada. Tant la Guàrdia Civil com la Policia Autonòmica o la Policia Local van tindre l’ocasió de mostrar el seu treball mitjançant una exhibició de vehicles de patrulla i materials que utilitzen diàriament per a garantir la seguretat dels ciutadans, a més de la unitat de cavalleria de Protecció Civil i del tràiler de simulació d’incendis emprat pel Consorci Provincial de Bombers.

expojove-Llíria-3
Imatge de la exhibició del treball de la Policia Nacional per als menuts.

El president de la Federació del Comerç, Jorge Navarro, ha volgut ressenyar que “els més menuts són els protagonistes del Nadal i per això ExpoJove ha sigut una de les grans apostes d’esta campanya festiva per al comerç federat”. Una aposta que ha confirmat les expectatives que va esperonar l’any passat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà